Skip to main content
Vacatures

Medewerker bediening

Je bent als medewerker bediening het gezicht van Andalous Restaurant, waar gastvrijheid, kwaliteit en beleving op nummer 1 staat. Samen met collega’s draai je volledig mee in de dagelijkse werkzaamheden van een zo nu en dan druk bezocht restaurant. Als medewerker bediening bij Andalous Restaurant ben je te vinden achter de bar, bij de ingang om onze gasten te verwelkomen of regel jij dat onze gasten hun heerlijke tajine op tafel krijgen. Ook zorg je voor een gezellige sfeer en keer op keer een geslaagde avond. 

 

Over Andalous:
Andalous Restaurant is in 2006 begonnen als kleine simpele broodjeszaak en in de loop der jaren zijn wij stap voor stap uitgegroeid tot een echte restaurant. Door onze traditionele Marokkaanse tajine’s en vlees van de grill zoals onze ossenhaasjes en lamskoteletten zijn wij niet weg te slaan uit de Breda.

 

Wie ben jij?

  • Je wil graag werken in de Horeca en vindt het leuk om met gasten om te gaan
  • Je bent servicegericht en zet onze gast op nummer 1
  • Je vindt het geen probleem om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je vindt het leuk om in een team te werken en je bent stressbestendig.

 

Interesse?
Dan ontvangen we graag je cv én korte motivatie. Je hoort snel van ons!

nl_NL