Skip to main content
Vacatures

Medewerker autobezorger en spoelkeuken

Je gaat werken in de spoelkeuken en bij een bestelling ga je er even tussenuit om de klanten thuis te verrassen met onze tajine’s. Dit doe je met onze kleine nieuwe Volkswagen up’s van de zaak. Je bent onderdeel van een team bezorgers/spoelkeuken medewerkers. Als er geen bestellingen zijn dan zorg je ervoor dat het glaswerk, serviesgoed en bestek schoon wordt gemaakt. Daarnaast help je bij het verpakken van sausjes het maken van burgers. Je zorgt ervoor dat jou werkplek altijd netjes en schoon is en ben je verantwoordelijk voor het navolgen van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid. 

 

Ben jij onze nieuwe medewerker spoelkeuken/bezorger

  • Je bent enthousiast en hebt een praktische en actieve instelling
  • Je vindt het leuk om hard te werken in een team dat nauw samenwerkt
  • Je vindt het geen probleem om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig

 

Interesse ?
Wij ontvangen graag jouw cv én motivatie. Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging. Jouw sollicitatie wordt vervolgens bij ons op het kantoor in behandeling genomen.

nl_NL