Je gaat werken in de keuken van Andalous Restaurant waar de kwaliteit van de gerechten op nummer 1 staat. Je bent onderdeel van een keukenteam met een Chef-Kok, Sous-Chef, medewerkers keuken en spoelkeuken medewerkers. Je zorgt voor de juiste bereiding en opmaak van onze gerechten. Tevens ben je in deze rol verantwoordelijk voor het navolgen van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).
Over Andalous:
Andalous Restaurant is in 2006 begonnen als kleine simpele broodjeszaak en in de loop der jaren zijn wij stap voor stap uitgegroeid tot een echte restaurant. Door onze traditionele Marokkaanse tajine’s en vlees van de grill zoals onze ossenhaasjes en lamskoteletten zijn wij niet weg te slaan uit de Breda.
Wat neem je mee?
- Je hebt minimaal 1 jaar koks ervaring.
- Je bent kwaliteitsgericht en zet onze gerechten op nummer 1
- Je vindt het geen probleem om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken
- Naast een praktische, actieve en doelgerichte instelling vind je het leuk om te werken in een team dat nauw samenwerkt
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig
Interesse?
Dan ontvangen wij graag je cv én korte motivatie. Je hoort snel van ons!